top of page

Kapsalon in Deurne door dames en meisjes

Kapsalon in Deurne door dames en meisjes
Knipbeurt en keratinebehandeling
Knippen voor mannen

VAN KNIPBEURT TOT KERATINEBEHANDELING

Knippen, brushen, kleuren, highlights, een keratinebehandeling of beach waves, een opfrissing of iets compleet anders: waar je ook voor binnenspringt bij Betty’s Coupe, bij mij ben je van harte welkom in mijn kapsalon in Deurne voor dames en meisjes! Voor elke wens en elk haartype gaan we samen op zoek naar het mooiste resultaat, rekening houdend met de gezondheid van je haar. Hiervoor werk ik met kwaliteitsproducten. Ik ben pas happy als jij dat ook bent!

Knippen

Ga voor een snit die bij jou en je haartype past: een kort, halflang of lang kapsel, een mooie snit voor grijs haar, laagjes of recht, een bob, pixie of shag, het perfecte kapsel voor fijn, krullend of dik haar, een pony of pittig en gedurfd, gewoon de puntjes of wat bijknippen,… bespreek je wensen en we kijken samen naar je mogelijkheden!

Keratine behandeling BRASILISSIMA

Droom je van steil, glad haar? Dan is een keratinebehandeling bij Betty’s Coupe wat voor jou. Een keratinebehandeling van Brasilissima voedt het haar intens tot in de kern met eiwit keratine wat ook in het menselijk lichaam (zoals in nagels, huid en haren) voorkomt. Het resultaat: gezonde, steile en makkelijk handelbare lokken!

Beach waves Vitality’s

Professional Beach Waves zijn echt niet alleen weggelegd voor celebrities: ook jij kan tot wel 8 weken genieten van die naturelle, nonchalante krullen met populaire light-permanent beach waves. Denk perfect losse golven, sexy, wavy krullen die echt iedereen flatteren.

"Ombre" highlights

Ombre staat voor schaduw en met ombre highlights creëer je schaduw met uitgegroeide highlights: een natuurlijke én onderhoudsvriendelijke look die donker begint bij de haarwortels en lichter wordt naar de punten.

Highlights

Highlights zijn fijne lokken die lichter zijn dan je eigen haarkleur en die diepte en dimensie creëren. Voor een speels, zomers en subtiel effect die je eigen haarkleur opfrist.

Ombre hair haarkleuring

Bij ombre hair loopt het haar steeds lichter uit naar de punten, met een mooie uitgroei. Ombre hair is een blijver voor blond, bruin, rood en zwart haar: sterren op de rode loper schitteren seizoen na seizoen met deze natuurlijke, tijdloze en elegante look. 

INFO

Geen zin om lange tijd te wachten voor je aan de beurt bent? Bij Betty’s Coupe is dat ook niet nodig. Ik werk enkel op afspraak, waardoor je alle tijd en aandacht krijgt die je verdient, zonder lange wachttijden. Jij bepaalt wanneer je langskomt.

Ik werk op afspraak

Betty van Betty’s Coupe

Ga je voor knippen en brushen, keratine of beach waves?
Kies je favoriete behandeling(en) en maak meteen een afspraak bij dameskapsalon Betty’s Coupe in Deurne!

bottom of page